Etusivu
Kartta
Suomi-Info Tietopalvelu

Tämä jos mikä on takuuvarma kala-apaja

Kalastuspuistoalueemme on keskellä kauneinta Etelä-Karjalaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulitpa mistä päin hyvänsä. Alueellamme on 9 kalalampea noin kahden hehtaarin alueella. Puistossa käytetään ainoastaan puhdasta lähdevettä.

Rapu- ja kalanviljelylaitoksesta saa saaliiksi sekä kotimaisia että täplärapuja, kirjolohia sekä sampea. Kasvatuskaloina on siikaa, harjusta sekä kuhaa. Voit myös ostaa tuoreita kaloja ja rapuja.

Kaloja voi käsitellä, savustaa ja grillata niille varatuissa tiloissa. Toki saat tuotteitamme myös valmiiksi käsiteltynä. Sauna ja omille vieraille tarkoitettu 25-paikkainen leirintä- ja karavaanarialue valmistuivat kesällä 2007. Pieniä lapsia varten on leikkikenttä.

Haluaisitko kokeilla jousiammuntaa? Lähteä ravustusretkelle? Poimia itse tyrnimarjoja, jotka sisältävät runsaasti eri vitamiineja?

Pidämme puistoamme auki ympäri vuoden kello 9.00-19.00 Järjestämme tilauksesta myös rapujuhlia ja muita ateriapalveluja. Viime vuonna valmistui myös 20-paikkainen kahvila, johon on tulossa noin 50 neliömetrin terassi vuonna 2008.

Avoimessa ja kiireettömässä puistossamme viihtyy koko perhe.

FITervetuloa RUДобро пожаловать! ENWelcome
Design: j0k3®